top of page

Let's spend a wonderful day together at DancuFarm

Image by Illiya Vjestica

We encourage those who visit the Farm to take care of cleanliness and to be attentive to the environment and all that it means. We also advise them to be respectful of plants, animals and other visitors. Dancu Farm is especially aimed at children under 8 years old. We are happy to welcome older children, but we ask parents to ensure that they respect the smaller visitors and behave with care towards everything on the premises. We remind parents and visiting companions that they are responsible for the constant supervision of children. For the enjoyment and safety of the children who come to feel good at the Farm, we reserve the right to evict those who misbehave and do not follow our simple rules.

Lush Hills

Individual sau cu toată familia!

Prețurile sunt croite astfel încât să vă vină ușor să alegeți varianta cea mai bună.

Poate că aveți câteva ore libere la dispoziție și vreți să luați puțin aer în timp ce copiii aleargă în voie …

Pentru vizitele individuale cu  familia și/sau prietenii nu este necesară o rezervare.

Plata se poate face atât numerar sau cu cardul.

Primavăra când soarele este mai generos, este posibil ca în unele weekenduri ferma să fie mai aglomerată.

Grădinițe și școli

Odată ce ne-ați anunțat că veniți, vă așteptăm pregătiți pentru a vă face cunoștință cu animăluțele domestice care locuiesc la Ferma noastră. În timpul turului ghidat le povestim copiilor lucruri simpatice și interesante despre fiecare vițeluș împarte căci familiile de animale au mereu lucruri noi de anunțat, cum ar fi venirea pe lume a unui pui. Apoi mergem împreună să vedem cum se mulg văcuțele, dar asta nu e tot.
Distracția nu se termină aici, căci DancuFarm are încă multe de arătat: când ajung la noi, copiii adoră să coloreze planșe cu animale, aleargă prin curte sau dau fân animalelor. În pauze, au ocazia să mângâie vițelușii . Avem locuri de joacă, iar cele mai mari trambuline din regiune sunt pregătite. Dacă ne vizitați si vreti să stați mai mult la Fermă, chiar nu trebuie să vă faceți griji pentru masă. DancuFarm de ocupă și de asta, gătesc mâncare proaspătă, iar experiența ne arată că, atunci când iau masa la Fermă, copiii mănâncă tot din farfurie. Spuneți-ne cu două zile înainte de a veni că vreți să ne ocupăm și de prânz și o vom face cu mare plăcere.
Pentru vizite de grup, este necesară o rezervare prealabilă. Un grup va fi format din minimum 10 persoane, prețul unui bilet este de 100 lei/persoană, iar vizitele se fac doar de luni până vineri, exceptând sărbătorile legale.

Petreceri

Copiii care și-au serbat ziua la noi nu mai vor să-și cheme prietenii în altă parte, și asta pentru că știm foarte bine ce-și doresc. În plus, și oamenii mari preferă Ferma pentru că sunt puține locuri unde copiii pot alerga în voie și în deplină siguranță.

Noi vă punem la dispoziție:

  • Foișor special amenajat pentru eveniment. 

  • Frigider aflat la îndemână pentru alimente și băuturi.

  • Vă putem da chiar și invitații.

Mâncarea invitaților poate fi pregătită și de noi diferite fripturi proaspete la grătar, salate inspirate și garnituri ademenitoare, dar și cartofi prăjiți. Dar dacă preferați să aduceți mâncarea de acasă, vă pregătim un cuptor cu microunde. Băuturile și tortul le veți aduce dumneavoastră.

Să nu uitați că la petrecere vă veți bucura de acces neexclusiv la toate locurile de joacă și la toate animalele din ferma noastră.

Evenimente corporate/speciale

Companiile găsesc în noi un partener bun. Înțelegem ce își doresc firmele atunci când organizează un eveniment, suntem flexibili și lucrăm bine cu organizațiile. Dacă o companie dorește să își organizeze un eveniment la Fermă, poate să fie sigură că va avea tot ce-i trebuie. Până acum am organizat mai multe evenimente corporate. Ferma a fost rezervată pentru training-uri, seminarii, conferințe, team buildinguri, evenimente pentru copiii angajaților și tot felul de activități mai informale ale companiilor.

Poate că vreți să aveți o întâlnire de firmă într-un loc care stimulează gândirea “out of the box”.

Dacă reprezentați o companie ce are legături cu produsele sau serviciile pentru copii și vreți să organizați un eveniment reușit, ați ajuns unde trebuie.

La cerere putem aduce și o parte din fermă la voi.

Wooden Window

Tarife și program

LUNI - MIERCURI - VINERI 09:00 - 17:00 

Copil sub 4 ani:   Gratuit

Copil peste 4 ani, pensionar, student: 65 lei

Adult: 100 lei

Persoană cu dizabilități: 50 lei

SÂMBĂTĂ

Pentru rezervări puteți apela la : 068 68 62 82 ( Natalia )

Grupuri de la 20 + persoane aveți reducere: 20 %

Grupuri doar de la 15 + persoane

bottom of page